O nama

 

Preduzeće TEHNOLUX doo osnovano je 2003. godine u Podgorici. Osnovna djelatnost preduzeća je uvoz i distribucija uređaja za klimatizaciju, kao i bijele tehnike i aparata za domaćinstvo. Naša misija je da klijentima na jednom mjestu obezbijedimo kompletnu uslugu, prodaja, montaža i servis svih tipova uređaja za klimatizaciju.
Na planu klimatizacije pokrivamo sve vrste klima uređaja: Mono Split Sisteme, Multi Split Sisteme, i to svih modela počev od standardnih rezidencijalnih pa sve do komercijalnih modela svih tipova: zidne, podne, plafonske, kasetne, kanalne, ali i dodatnu opremu potrebnu za instalaciju, kao što su cijevi Halcor, cijevi za kondenz, kablovi, nosači i ostala prateća oprema.
Od svog osnivanja uspješno pratimo potrebe našeg tržišta i razvijamo se u skladu sa njima, te posebnu pažnju posvećujemo projektovanju, ugradnji i servisu klimatizacione i ventilacione opreme. Tehnolux je generalni uvoznik, distributer i serviser GRUND, MIDEA, AUX, ARIELLI i TCL klima uređaja za Crnu Goru, a takođe je i ovlašćeni distributer za Samsung klima uređaje. Kompletna paleta svih tipova klima uređaja ostavlja mogućnost svakom našem klijentu da u potpunosti zadovolji svoje potrebe prilikom klimatizacije objekta, bilo da je riječ o funkcionalnosti ili estetici. Ograničenja koja se mogu javiti pretvaramo u nove mogućnosti. Zajedno sa našim korisnicima razrađujemo sve varijante i savjetima, u zavisnosti od njegovih potreba, pronalazimo optimalno rešenje.

Odlikuje nas odlično razvijena podrška servisa i održavanja uređaja, kao i najšira paleta rezervnih djelova i po isteku garantnog roka. Ponosimo se što se iz godine u godinu broj naših saradnika u poslovno tehničkom smislu kao i broj krajnjih korisnika povećava. Široku lepezu naših kupaca čine investitori, građevinske firme, marketi, prodavnice bijele tehnike i mnogobrojne samostalne radnje i servisi. Poseban akcenat stavljamo na primjenu naših rješenja koja su našla svoje mjesto u industrijskim, zdravstvenim, turističkim, poslovnim i rezidencijalnim objektima, bankama, računarskim centrima, mega marketima, sportskim centrima...

Naša tajna uspješnosti je naš stručni kadar. Redovni smo učesnici sajmova gdje se demonstriraju najnovija dostignuća klimatizacije i ventilacije. Naša želja i cilj da pružimo konstantni kvalitet koji je finansijski dostupan je ono što nas izdvaja, te stoga smo vam uvijek na raspolaganju.

Pored brendova koje zastupamo u klimatizaciji, u našoj ponudi se još nalaze i brendovi bijele tehnike LG, SAMSUNG, INDESIT, SIMFER, ARISTON, ELITE, HALCOR i dr. Sa velikim izborom uređaja za klimatizaciju, proizvoda bijele tehnike, kućnih aparata i audio-video tehnike sigurni smo da ćemo opravdati ukazano povjerenje.

 Prepoznati smo kao firma od povjerenja od strane Privredne komore CG, i kao takvi posjedujemo Excelent SME Montenegro sertifikat. 

Brendovi

Kontaktirajte nas

 •  

  Bulevar Pera Ćetkovića 36

  81000 Podgorica

 •  

  (+382) 020 656 411

  (+382) 069 329 783

 •  

  info@tehnolux.me
  komercijala@tehnolux.me

Radno vrijeme

Ponedeljak - Subota   8:00 - 21:00
Veleprodaja    8:00 - 16:00
Administracija    8:00 - 16:00
Servis    8:00 - 16:00

Naš servis

Kontaktirajte naš servis i mi ćemo u najkraćem mogućem roku odgovoriti na Vaš zahtjev.

Prijava uređaja na servis klikom na ovaj link

Preuzmite garanciju klikom na ovaj link

 
// pocetak za chatbox